Viime viikonloppuna otettiin äitikaverin kanssa kaikki irti alennusmyynneistä. Valittiin kohteeksi Jumbo, koska siellä on kaikista eniten kauppoja. Monta tuntia siellä saatiinkin kulumaan, mutta kerrankin löysin kaiken mitä lähdin etsimään ja vielä vähän päälle. Kun yleensä kun lähtee oikein ajan kanssa ostoksille, ni tuntuu että ei löydä mitään kivaa.

Bikineitä/uikkaria oon ettiny jo pidemmän aikaa, mutta tarjonta tuntuu olevan jotenkin tosi huono. Anttilan nettikaupassa ihastuin joku aika sitten näihin, mutta ei ollu kokoja. No nyt sitten varsinaisessa Anttilassa tärppäs ja just löyty yks sopivaa kokoa. Sovituksen jälkeen pakkohan se oli ottaa, kun oli ihan sopiva.


Voiko pirteemmän väristä uikkaria enää ollakaan? Ja kivan mallinen, kun vähän peittää tota masua, joka ei oo enää ihan entisenlainen.

Sitten käytiin Polarn O. Pyret:ssä, joka oli tullu sinne Jumbon Flamingon puolelle. Oli kyllä todella huonossa paikassa, kun ei tosiaan sinne ois tullu löydettyä, jos ei olis tienny. No ehkä siitä syystä sieltä sitten löytyikin jotain. Noi on vähän sen tyylisiä ja hintasia vaatteita, että yleensä en sieltä mitään löydä, mutta nyt sattu kaks löytöä kohdalle ihan vahingossa. Ja molempia oli jäljellä enää yhet kappaleet ja just oikeeta kokoa. Tai neule oli 80, mutta aika pientä kokoa, nyt just sopiva ja mekko oli 74, mutta se oli sitten taas tosi iso, vastas ehkä 86 enemmän, joten syksyllä pidetään varmaan sitten sitä, vaikka kuvio onkin aika kesäinen. Ja neule vaikka onki sininen, ni tosi kauniin vaaleansinen ja ihanan pehmeä. Ja normaalihinnalla en olis mitenkään raaskinu näitä ostaa, mutta kun lapussa luki -50 %, ni ei niitä sinnekään voinu jättää.

Sitten yks agenda oli löytää vedenpitävät ja laadukkaat syysvaatteet. Jesper Juniorissa oli syyskamppeet -30 % alessa. Ei mitenkään kovin iso ale ja jäihän niille vielä hintaa, mutta tuskinpa niitä ennen syksyä halvemmallakaan mistään saa.

Ticket 2 heavenin kaksiosainen veden- ja tuulenpitävä ohut välikausipuku, värinä tummanliila. Vähän synkkä väri, mutta eipähän ainakaan lika ja kura näy niin helposti. Tohon sitten Reimatec-kurarukkaset ja kylmille ilmoille alle Reiman fleece-haalari. Puku on kokoa 80, mutta reilu ja haalari 86, joten pitäis molempien mennä koko talven ja ulkopuvun vielä toivottavasti keväällä. Seuraavaks oliskin sitten etsinnässä talvikamppeet, mutta niitä oon jo vähän katellu huuto.netistä.

Itellekin löysin, ihme kyllä, jotain. Yhden neulepuseron, neuletakin ja mustat legginssit. Ja kauan toivotun lettupannun.