Jälleen kulttuuria, tänään oli vuorossa Kaupunginteatterin musikaali Wicked

.

Mitään ennakkokäsityksiä ei oikeastaan ollut, en ollut juurikaan tutustunut ennalta. Ensimmäinen puoliaika kesti puolisentoista tuntia ja tuntui jossain kohdin jopa hieman pitkäveteiseltä. Toinen puoliaika olikin sitten toimintaa täynny ja mielenkiinto säilyi.

Käsikirjoitus oli mielestäni erinomainen. Ihmemaa Oz ei ole koskaan tarinana kiinnostanut, mutta tämä kertoi taustoja ko. tarinaan ja esim. Ozin pelokas leijona sai tästä selityksensä. Casting oli myös onnistunut erinomaisesti, erityisesti pidin vihreästä velhosta. Ja oliko noidan ja neidon välillä jopa hieman seksuaalista vetovoimaa. Oltiin vähän niinkun havaitsevinamme jotain sen suuntasta, liekö kuulunu tarinaan vai ei..

Ja selvisipä tästä tarinasta myös se, että ei se Ihmemaan noita ollutkaan mikään pahis. Melkeen jo luulin, että tarinalla olis ollu ikävä loppu, mutta ihan viime metreillä se onnellinen käänne sieltä löytyikin. Ehkä hieman pliisu lopetus, enemmän olis ollu särmää, jos lopussa noidalle olis tosiaan käyny kalpaten.