Tuli tosiaan piipahdettua Ruotsissa pariinkin otteseen ja siitäkin olis postausta luvassa, kunhan vaan sais kirjotettua. Mutta tuliaisena sieltä meille päätyi lämpöpussi. Kattelin sitä jo ekalla kerralla, mutta en viittiny lähteä sieltä asti kantamaan, kun oltiin kuitenkin lentokoneella liikkeellä ja pelkillä käsimatkatavaroilla. Toka kerralla sama pussi tuli sitten vastaan Åhlenssilla ja sielläkin niitä oli enää yksi jäljellä. Muutaman tovin mä sitä siinä puntaroin ja huomasin sitten onneks että logossa on pieni virhe, joten sain 10 % alennusta. Kallishan se oli, mutta sai nyt edes vähän halvemmalla. Ja on se vaan IHANA!! Yleensä en osta mitään näin kallista, jos halvemmallakin pääsis, mutta nyt olen kyllä erittäin tyytyväinen ostokseen. Etin tollasta pussia jo viime talvena ja sillon sitä oliskin tosiaan tarvinnu, mutta koska sillonkin kattelin vaan käytettyjä, niin ei sitten löytyny mitään hyvää. Muistaakseni johonkin 50 €:oon sillonkin nousi hinnat ja sillä olis saanu jonkun käytetyn mustan/harmaan/tummansinisen tylsän näkösen, vaikkakin lämpimän Eisbärchenin. Ni nyt sen lisäksi, että meillä on varmasti lämmin, niin on myös KAUNIS lämpöpussi, jota ei ihan joka kadun kulmassa tule vastaan. Eli siis tämä:

Elodie Details - Cherry Blossom Birds

Ja tosiaan vähän jo mietin, että tuliko törsättyä turhaan, mutta nyt on pussi testattu ja hyväksi havaittu. Eilen kun laitoin A:ta päikkäreille ja oli jo tosi kylmä, mutta kipeen lapsen pukemisen haluis sujuvan jotenkin pikasesti, niin ei kun jalkaan villasukat, villatakki, tumput ja hattu ja muuten sisävaatteissaan pussin sisään. Siellä meni parvekkeella neljän tunnin päiväunet ja sisälle saapui ihanan lämmin paketti. Päällynen on myös vettähylkivää ja tuulenpitävää, joten pikku (tai eilisen tapauksessa suuri) tuulenvire ei pääse varpaita kylmettämään. Ihanan helppoa. Ja jos tarvii päästä pikasesti koiran kanssa ulos (esim. nyt kun silläkin on maha sekasin), niin hatulla ja hanskoilla pärjää sen reissun tuolla pussin sisällä. Ja jos tulis taas sellaset viime talven mahtipakkaset, niin toppapuvussa vaan pussin sisään, niin varmasti tarkee. Ja jos lähtee kauppaan, ni ei tarvii kaupassa lähtee mitään toppapukuja riisumaan, kun laittaa pussiin vaikka farkut ja takin ja kaupassa saa sitten pussin auki, niin ei tule kuuma. Ja kun ton päälisen saa tosta kokonaankin irti, niin alaosa toimii vaunuissa pehmusteena.

Laitetaan nyt tähän samaan postaukseen toinenkin Ruotsin tuliainen, paljon muuta sieltä ei sitten tullukaan ostettua. Oon jo pitemmän aikaa halunnu makkariin jonkun pienen pienen yövalon. Sellainen löytyi sitten ihan sattumalta DesignTorgetilta. A:kin ihastui siihen samantien ja kantelee sitä aina ympäriinsä. Ja tunnisti sen heti myös pöllöksi, kun alkoi heti huhuilemaan, kun sai sen käteensä. Juuri pienen lapseen käteen sopiva ja toimii paristoilla. Toisena vaihtoehtona oli sieni, mutta miten sattuikin, että löytyi just pöllö, kun pöllöt on jotenkin niin kivoja. Erittäin hyvä ostos siis myös tämä.

(Näitä näyttää saatavan myös Ombrellinosta, josta nappasin myös kuvan.