Olen etsiskelklyt nyt lähinnä huuto.netistä A:lle uusia leluja, kun tuntuu että ei meillä oo nyt oikein kovin ajankohtasia leluja. Sitten satuin palstaillessa (jotain hyötyä siis palstailustakin joskus) törmäämään tietoon, että Myrtsiin avataan uus BR-lelut ja siellä olis kaikki legot -50%. En ollu edes varma, että kuuluuko Duplotkin aleihin, mutta aattelin, ettlä lähen kuitenkin kattomaan. Kymmeneks oli tarkotus mennä, mutta vähän myöhästyttiin ja paikalla oltiin n. 20 yli. Siinä vaiheessa siellä oli jo ihan karmee jono ja tuntu jo siltä että ei jaksais jonottaa. Käytiin siinä sitten Kappahlissa ensin ja sielläkin sattu olemaan kaikki lasten ale-vaatteet vielä puoleen hintaan, niin sieltä lähti mukaan yhet housut ja paita, hintaa yhteensä kokonaiset 6 €. Ja sattu olee vielä klubi-päivät, niin saatiin vielä sellanen yllätyskassikin kaupanpäälle.

Mulla ei ollu edes vaunuja mukana, ku aattelin, että jos siellä olis paljon ihmisiä, niin kivempi liikkua ilman vaunuja. Joten A matkusti selässä eikä meillä ollu edes hoitolaukkua tai mitään mukana, pankkikortitkin oli vaan taskussa. Aattelin kuitenkin että jonotellaan nyt sitte, ku on sinne asti menty ja kun niitä Duploja ja niiden huiman halvat hinnat näky sieltä ikkunasta. No jono meni kyllä eteenpäin ihan mahottoman hitaasti ja kokonaista kaks tuntia siinä meni jonotellessa. Puoltoista tuntia A jakso olla oikein hienosti selässä, mutta vikaks puoleks tunniks piti ottaa syliin, kun alko vissiin olla jo nälkä ja kuumakin.

Kaupan ovella seiso kaks vartijaa, jotka koko ajan käännytti ovelta pois ihmisiä ja hyvin tarkasti valvo sitä, että kun yks tulee ulos, niin yks pääsee tilalle. Haaveissa ois ollu saada iso kaupunkieläintarha ja karavaanaripaketti ainakin, mutta ne oli ehtiny jo loppua. Muutenkin valikoimaa ei enää ihan hirveesti ollu enää jäljellä ja luultavasti kaikille,jotka sillä hetkellä jonotti, niin ostettavaa ei enää riittäny.

Ikkunalle oli kerätty kaikki isot paketit ja siitä sain napattua mukaan ison maatilan ja eläintarhan ruokinnan.

Sitten lähin ettimään kassaa. Kiersin ympäri kauppaa ja etin että missähän se jonon pää olis. No sehän löyty sitten sieltä kaupan ulko-ovelta melkein eli se jono kiersi koko kaupan. Ei muuta kun jonon perälle. Vähän meinas usko jo loppua, ku lapsi sylissä, kantoreppu roikkuu ties missä, sit on ilmapalloa ja työnsin niitä kahta isoa pakettia siinä lattiaa pitkin. Jonottaminen suju kuitenkin ihan hyvin, kun siinä matkan varrella oli kaikkia kivoja leluja mitä pysty tutkimaan. 

No siinä sitten jonon loppumetreillä tuli vastaan tavallinen Duplo-hylly ja sithän se riemu vasta repes, kun tajusin, että saan siitä vielä pikkupaketteja. Äkkiä lapsi selkään ystävällisen kanssajonottajan avustuksella ja tyhjää ostoskoria hakemaan. Siitä hyllystä tarttui mukaan sitten vielä hevostalli,


 

sekä muutamia pikkupaketteja eläimia sekä postinkantaja. Joten kokonaisuudessaan olen erittäin tyytyväinen. Ja jonottaminen oli tosiaankin tän saaliin arvosta. Kokonaissummaksi kaikelle jäi 114 €. 

Postimies avattiin jo heti, mutta jätettiin se mummolaan leikittäväksi. Eläimet on tuolla kaapissa odottamassa jotain sopivaa hetkeä, saatetaan avata jo ennen joulua, kun jouluna tulee niin paljon kaikkee muutenkin, mutta ihan vielä ei olla avattu. Eläintarha tulee jouluna mummolta joululahjaksi, mutta noi muut isot säästetään sitten myöhemmäksi. Hevostalli vois olla ens synttärilahja ja maatila sitten vaikka vasta ens jouluna. Kivampi antaa tollaset isot lahjat vasta sitten, kun lapsi itsekin ymmärtää, että ne on tosi hienot. Äiti olis kyllä jo halunnut päästä leikkimään, mutta ehkä se pitää mieli vielä malttaa..