Itse ei taaskaan montaa lahjaa A:lle osteta, kun ei se vielä lahjojen määrästä ja siitä keneltä ne tulee ymmärrä ja toiseks, koska niitä lahjoja tulee muutenkin taas varmaan enemmän kun tarpeeks.

Ensimmäinen hankittu lahja on tämä:

Eli Hyppivä hattu soiva kirja. Meillä on näitä soivia kirjoja jo kaksi muumi-aiheella ja ne on ihan huippuhyviä ja kovassa käytössä. Yritin tätäkin tilata joskus aikoinaan jostain kirjakaupasta, mutta se oli koko ajan vaan kustantajalta loppu, eikä sitä tuntunut saavan mistään. Nyt löysin ihan sattumalta tämän huutiksesta ja vielä ihan uutena muovit päällä olevana, joten se päätyy meiltä pukinkonttiin.

Toiseksi lahjaksi ostetaan vielä itse puinen eläinmaatuska (tulossa oma postaus aiheesta) ja siinä on meidän lahjat.

Ja sitten niihin toiveisiin.


Ikean Poäng lasten lepotuoli

Jotenkin tosi söpö, kun tää on ihan samanlainen kuin aikuisten vastaava, mutta vaan pienoiskoossa. Mä muistelin, että olis ollu ihan tosi pieni, mutta kun käytiin kattomassa, niin oli kuitenkin sen verran iso, että hieman isompikin lapsi voi vielä hyvin istua. Tohon se pääsee sitten itekin istumaan ja voi kiivetä siihen tutkimaan kirjoja. Ei kyl meidän sisustukseen oikein sovi, sopis ihan täydellisesti mummolan tyyliin. Mutta tohon voi sitten vaikka heittää jonkun torkkupeiton päälle. :) 

Kotona A oikeestaan vaan lueskelee kirjoja, mutta mummolassa se leikkii jo ihan leikinnäköstä leikkiä duploukkeleilla. Joten halutaan niitä myös meille kotiin. Äidin toiveissa olis jotain näistä:


5635 Iso kaupunkieläintarha


5634 Eläintarhan ruokinta


4962 Pikkueläinten tarha


5633 Napapiirin eläintarha


5646 Maatilan eläinlapset


5654 Kalastusretki

Noi isot on ihania, mutta ne on kyllä niin törkeen kalliitakin, että taitaa mennä liiallisuuksiin. Noi pienetkin on siis oikein kivoja. Tykkään jostain syystä tosi paljon just noista eläintarhoista, mutta kun kattelin noi kaikki läpi, ni on siellä kaikissa kategorioissa vaikka mitä kivoja. Kuvat löytyy siis täältä. Mutta koska A ei vielä itse osaa toivoa, niin mä toivon nyt sitten sen puolesta just noita missä on erilaisia eläimiä. Ja mä oon kyllä ite niin lapsellinen, että oikein odotan sitä, kun voidaan yhessä noilla leikkiä ja tekis mieli heti mennä ostamaan joku kiva setti, mutta ehkä me ootetaan ensin se joulu ja katotaan jos joulupukki tois jotain.

Mitähän muuta me toivottais.. no Muumi-lusikoita ei oo koskaan liikaa. Nyt kun A syö jo aika pitkälti ite, niin ne on aika hyviä siinä hommassa. Plus tietty kivan näkösiä.

Jos joku haluis lahjoa meitä tossuilla, niin "me" tykätään ainakin näistä:


(Kuvat: Tohvelisankari)

Meillä on tällä hetkellä käytössä samaisen firman kissatossut, jotka on kyllä tosi kivat ja nyt just sopivat, joten joulupukki vois tuoda seuraavaa kokoa.

Ja sitten verkkokauppasurffauksella törmäsin tähän.


Kirahvi eväsrasia (Lumimanteli)
Se olis vihree ja siinä olis kirahveja, mutta oliskohan sille mitään käyttöä sitten kuitenkaan. Meillä on pahin kirahvi-innostus jo ehkä mennyt ohi, mutta toi on kyllä aika söpö.