Päivitykset on ollu katkolla, kun blogi on etsinyt itselleen uutta ulkoasua..

Kirppiksiä on kierretty nyt poikkeuksellisen ahkerasti ja sieltä onkin löytynyt huippuhyviä löytöjä. Ennen en ollut oikein löytänyt kirpputoreista mitään iloa, mutta lapsen myötä se asia on muuttunut ihan täysin. Kun itelle en oikein sieltä osaa mitään etsiä, niin lapselle on tosi helppo etsiä ja löytää. Eli kirppareita kun kierrän, niin huomioni saa pöydät, joissa on lastenvaatteita ja kirjoja. Molemmista kelpuutan hyväkuntoiset ja uudenveroiset. Ja pitää tietty olla muutenkin kiva ja hinta kohdallaan. Nyt olen kunnostautunut myös myyntipuolella, koska turhaa tavaraa on vaan ihan liikaa ja on se myyminen ihan kivaakin.

Parisen viikkoa sitten käytiin Salon Seudun Suurkirppiksellä ja siellä oli omaakin tavaraa myynnissä kaverin pöydässä. Ei ollu mitenkään kovin hyvät valikoimat, vaikka iso kirppis olikin kyseessä. Lastenvaatteita oli aika vähän. Jotain löytöjä kuitenkin löytyi.


* H&M:n shortsit koossa 74 - 1,50 € (en vaan voinut vastustaa, näitä kun vois käyttää vaikka sukkisten kanssa nyt syksyllä.. tai sitten siellä mahdollisella tulevalla etelän matkalla)
* Nalle Puh -kirja "Hyvät tavat" - 3 €
* Disney Suuri iltasatukirja - 4 €
* Janosch: Suuri Panama-kirja - 5,80 €

Kaikki kirjat todella hyväkuntoisia, ihan kuin uusia suoraan kaupan hyllyltä. Toi Panama-kirja oli sellanen, minkä jo pienenä olisin halunnu ja aattelinkin, että ostan sen joskus Aamulle, mutta kun se kaupassa on melko kallis, reilu 30 €, niin olihan se ostettava, kun sattu näin sopivasti tulemaan vastaan.

Seuraavaksi tuli käytyä Akselissa. Sieltä tarttui mukaan takki Aamulle.


* H&M:n vaal.punainen vakosamettitakki 80 cm - 5 €

Koska Salon kirppiskokeilun seurauksena innostuin myymisestä, varasin pöydän itselleni Olarin kirppikseltä. Siellä on tullut nyt muutaman kerran pöydän siivoamisen yhteydessä muutenkin kierrettyä. Melko pieni paikka ja todella vähän lastenvaatteita sielläkin. Mutta koska löytöjen tekeminen vaatii yleensä vaan yhden hyvän pöydän, riitti se tälläkin kertaa. Osuin paikalle juuri parahiksi, kun oli käyty laittamassa pöydän täydeltä juuri oikean kokoisia vaatteita. Bongailin sieltä siis vaikka mitä:


* H&M:n vaaleat ruudulliset shortsit 74 cm - 1,50 €
* Name it:n vuorelliset farkut 74 cm - 3 €


* Name it farkkulegginssit 74 cm 1,50 €
* Lindex vaal.pun. legginsit 1 € (kuin uudet)


* Disney velourasu 74 cm - 3 €

Tämän jälkeen suuntasin jälleen Akseliin, josta löytyi vielä muutama juttu.


* Ruudullinen huivi 86 cm alepöydästä - 0,25 € (täsmälleen samaa kangasta, kuin ensimmäisen kuvan shortsit)
* H&M:n vuorelliset ulkohousut 80 cm - 2 €
* paksu karvavuorellinen hupparitakki 12 m - 5 € (tämäkin kuin uusi)

Tämän jälkeen tehtiin vielä eilisen kauppareissun yhteydessä yksi visitti Akseliin. Kaikki väliköt oli kierretty ja oltiin juuri lähdössä pois, kun viimeisestä väliköstä löytyi jälleen huippuhyvä pöytä juuri tuotua tavaraa.


* Name it valkoinen villaneulebolero 80 cm - 2 €
* Lindex valkoiset velourhousut 80 cm - 1 €
* Lindex vihreä froteemekko 80 cm - 3 €
* Lindex Bamse punainen pilkkuhame 74 cm - 1 €

Samasta pöydästä löytyi vielä tämä: 


* H&M:n vaaleanliila anorakki 80 cm - 4 €