Pitäis vähän pohtia jouluvaatetusta. En haluu mitään turhan juhlavaa, kun ollaan kuitenkin vaan perheporukalla, mutta kuitenkin jotain arjesta poikkeavaa. A:lle ostin jo vissiin melkeen vuos sitten yhen joulumekon huuto.netistä, joka on kyllä ihan passeli. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että joku toinenkin jouluvaatetus vois olla, koska tuskin se mekko pysyy yhtä päivää kauempaa puhtaana ja joulurientoja on varmaan muutamia. Lisäks vaihtelu virkistää. Lindexillä olis taas tapansa mukaan vaikka kuinka paljon kaikkia ihania vaihtoehtoja. Tänään kävin niitä hiplailemassa, mutta en kuitenkaan sitten raaskinu ostaa.


Tää on aivan ihana ja luultavasti tulis paljon käytettyä. Ei oo myöskään turhan joulunen, joten vois käyttää hyvin muutenkin.



Tää oli livenä jotenkin kiva, samantyylinen kun meijän synttärimekko oli.


Tätäkin katoin, mutta on ehkä vähän liian juhlava. Vois olla että ei tulis käytettyy kauheesti muuta kun jouluna.

Mutta sitten kun haluisin itellekin jonkun joulumekon. Jonkun jossa olis mukava olla, alla vois olla vaan paksut sukkahousut tai legginsit. Ja lisäks musta ois jotenki kiva pukeutua samaan tyyliin lapsen kanssa. Ei mitenkään jokapäiväsesti, mutta juhliin ja muihin tapahtumiin. Niin löysin just toisiinsa identtisesti passaavat mekot.


A:lle Lindexiltä


Ja itelle melkeen vastaava Kappahlista.

Kävin tota mekkoa lauantaina testaamassa ja se oli kyllä ihan sopiva ja istu muuten hyvin, mutta olkapäistä oli jotenkin vähän liian iso. Lisäks mulle ei millään tunnu sopivan tollaset mekot. Vaikka kovasti tykkäisinkin käyttää, ni jotenkin ne näyttää aina mun päällä hölmöiltä. Olis vaan niin mukava tollanen jouluna, ei puristais eikä kiristäis mistään. Tota ei kyllä tulis varmaan juuri käytettyä kun jouluna, joten ei oikein raaskis ostaa. Toisaalta menishän se sitten seuraavina vuosina. Noita A:n mekkoja pitäis ehkä vielä käydä kattomassa, että josko niistä joku kotiutuis meille.