Astiat on IHANIA! Niiden ainoo huono puoli on se, että niiden säilöminen vie aika paljon tilaa. Keräsin tähän jotain suosikkeja.

Muumikulhot on ihania ja nyt A:kin syö melkeen kaiken ruuan niistä, kun niistä on helppo syödä itse korkean reunan ansiosta. Lisäks ne on tosi kivan näkösiä ja just sopivan kokosia. Syödään itekin kaikki puurot ja keitot yms. aina jostain kulhoista lautasten sijasta. Ja noita vaikka olis paljonki, ni ne ei vie paljoo tilaa, kun ne saa niin kätevästi pinottua päällekkäin. Kulhoja ei meillä kuitenkaan vasta oo kun kaksi, joten niitä mahtuis meille vielä muutamia.


Mymmeli

 
Tiuhti ja viuhti


Hattivatit

Ja muumeista kun on nyt puhe, niin nää uudet muumi-sakset on aivan ihania. Erityisesti nää mammat. Mutta kun en mä tarvii saksiakaan, kun niitäkin on varmaan kuudet jo tässä taloudessa ainaski.

Meillä ei oo vielä mitään selkeetä sarjaa mitä kerättäis tai muutenkaan tyyliä. Kaikkea on tällä hetkellä vähän ja sekasin. Eri värit mua ei haittaa, kaiken ei tarvi olla saman väristä, vaan musta värejä voi hyvin myös yhdistellä. Koko-sarja on esimerkiks tästä kiva. Paljon iloisia eri värejä. Tee-mukina mulla on tämä:


Koko Pistacia

Näitä on joskus ollut kaksi, mutta nyt enää yksi.

Jugurttikulhoina meillä on samaisia Kokoja, kolmessa eri värissä: oranssi, sininen ja vaaleanvihreä.


Koko Orange

Sitten olen jotenkin ihastunut tähän kaatimeen:


Koko kaadin

MUTTA ei valkoisena, vaan vaaleanliilana. Hinta vaan on liian kova suhteessa siihen, että en tiedä mitä mä tällä edes tekisin. On vaan jotenkin tosi söpö.

Sitten tykkään Origo-sarjasta. Kivan värikästä ja sopivan kokosia kulhoja.

Musta olis myös ihana, jos olis jouluastiasto erikseen. Ja siihen tarkoitukseen haluaisin punaista Teemaa.

Koko sarja tais olla jo poistunu, mutta nyt sitä näyttäis saavan taas. Olis kiva alkaa keräämään, mutta missäs näitäkin sitten säilöis sen aikaa, että sais koko astiaston täyteen. Ja mitäs sitten kun on saanu muutaman kipon ostettua ja sitten ne poistuukin taas, ni mitäs sitte.. no sittenhän on tietysti huuto.net ja kirppikset, sehän tekis keräilystä tietenkin aina mielenkiintosempaa. Mutta onks se nyt vähän turhaa olla astiasto ihan vaan sen takia, että sitä käytetään sitten joulusin. Joillainhan on, mutta niillä on sitten varmaan myös tilaa säilytellä niitä jossain.

 Vähän aikaa sitten oli Iittalan myymälöissä Iik-päivät, joilla käytiin pyörähtämässä. Sain sieltä ittelleni uuden kaakao-mukin, jos vaikka edellinen yhtäkkiä sattuu hajoomaan.


Satumetsä-muki 0,4 L

Ja ihan ohimennen kattelin aterimia, niin sattui silmään nämä: 

En kattonu ees hintaa, oli varmaan mun tuurilla just kaikkein kalleimmat, mutta musta jotenkin tosi kauniit.

(Kaikki kuvat: iittalahomeshopping.com)