Vaatekaappi sai taas täydennystä, kun tehtiin tilaus H&M:lle. Ja tällä kertaa lähinnä äidin vaatekaappi.


Jumppapaita


Pyjamahousut (muuten kivat, mutta järkyttävän pitkät, näitä vois ehkä vähän lyhentää)


Tunika (joka jo ensimmäisessa pesussa otti jostain toisesta vaattesta punasta värjäytymää toiseen hihaan. Täytyy kokeilla tahranpoistoa.)


Ulkoilutakki (vedenpitävä, teipatut saumat, hengittävä)

Takkiin olen erityisen tyytyväinen. Sivuilla ei sanottu mitään vedenpitävyydestä, toki ajattelin, että se pientä kosteutta kestää. Mutta takin omissa lapuissa ainakin luki, että olis ihan vedenpitävä ja tosiaan saumat on teipattu. Joten eiköhän tällä kelpaa hiekkalaatikon laidalla seistä, vaikka kuinka sataiskin. Lisäksi siinä on fleece-vuori, joten kelpaa vähän kylmemmälläkin ilmalla. Tästä sai vielä -25 % alen, joten pääsi huomattavasti halvemmalla kuin jos olis tällasen ostanut urheilukaupasta.

Tässä nyt vaan muutamia ostoksia, näiden lisäks vielä perusvaatetta, kuten t-paitaa ja neuletta jne. Isi sai myös itselleen uudet farkut ja neuleen. Ja A sai sammarit.

Ihan aiheellista olikin päivittää taas vaatekaappia, yhteensä meiltä lähti 1 kassillinen roskiin ja 2 isoa kassia Uffiin. Ja vielä ois yks puolikas kassi menossa, kun sinne sais vielä vähän täydennystä. Heitin esim. kaikki vanhat yökkäri/olohousut pois, kun ne oli tosiaankin kuluny käytössä. Ja mä tosiaankin käytän yökkärit loppuun, koska niitäkin heitin pois, samoja mitä oon käyttäny jo yläasteella. Ni ehkä niistä oli jo korkea aika luopua.

Kuvat: H&M